Tandarts bij Tandartspraktijk Dokkum 2-4 dagen

Functieomschrijving

Wil je werken in een gloednieuwe praktijk? Dit is je kans.

Voor onze gezellige groepspraktijk in Dokkum zoeken wij een tandarts collega. Ben je minimaal 2 dagen beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!


De praktijk is per 1 augustus verhuist naar nieuwbouw. Een praktijk met 8 behandelkamers en ingericht volgens de laatste standaarden. De praktijk heeft ruim voldoende patiënten. Volledige opbouw van de agenda realiseren wij binnen één maand. 

 

Onze praktijk is, voor zowel patiënten als behandelaren, van alle gemakken voorzien. Een goed op elkaar ingespeeld team zorgt voor een goede flow in de agenda. Ons Contact Center ondersteunt de praktijk op het gebied van bereikbaarheid en administratie. Op die manier is er meer tijd en aandacht voor de patiënt in de praktijk.


Bij Tandartspraktijk Dokkum werk je samen. We zijn een gezellige praktijk met een informele sfeer. Wij richten ons op kwaliteit met veel persoonlijke aandacht voor onze patiënten. In ons mondzorgcentrum is preventie erg belangrijk. Naast tandartsen werken er ook preventie-assistenten en een mondhygiëniste in ons team. Wij bieden, naast algemene tandheelkunde, ook implantologie en prothetiek aan.


We zijn per direct op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen

Voor meer informatie of voor het inplannen van een kennismaking neem je contact op met Daniel van Leeuwen: 06-10526127. 

Vereisten

Als tandarts ben je verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede tandheelkunde. Je stelt zelf je behandelplannen op en je bepaalt je eigen behandeltijden. Je hebt de beschikking over opgeleide four-handed assistentes. Binnen ons team is intercollegiaal overleg mogelijk en gangbaar.

• BIG geregistreerde tandarts
• Glasheldere en prettige communicatie met patiënten
• Fijne teamplayer